Tillbaka till alla produkter

Sprödbakat knäckebröd.

Sprödbakat Knäckebröd

Anis & Fänkål

 

  Allt började med att jag ville ha något trevligt att ta till när man skulle smaka på mina marmelader, geléer och pesto. Men de små smakbitarna av knäckebröd blev så omtyckta, att de till slut blev mer efterfrågade än mina burkar :-)

Här kommer mitt andra knäcke - Anis & Fänkål.

Innehåller:

Åtta skivor ca 10 X 20 cm.

Grovt rågmjöl, rågsikt, grahamsmjöl, vetemjöl, mjölk, sirap, rapsolja, malt, salt, fänkål, anis,

Hållbarhet:

Denna vara är producerad utan konserveringsmedel eller andra tillsatser. Det bör smaka som vid gräddningen i upp till ca 12 månader. Förvara knäckebrödet torrt och i normal rumstemperatur. Är luften för fuktig där det lagras, kan det bli mindre sprött. Man kan då stoppa in det i ugnen i 100*C ca 10 sekunder.

Säljs i storlekarna:

Degen blandas... ...naggas... ...in i ugnen. Påsar 140 g.
Tips / Används till:

  Naturligtvis precis lika användbart som "vanligt" knäckebröd. Men jag bjuder gärna på det i små bitar, med en klick tomatpesto och ett basilikablad. Eller lite rökt skinka, färskost och finhackad gräslök.

En naggande god aptitretare för middagsgästerna...

 

Läs mer om knäckebrödet

Till sidans topp!
     
     
 
Urbans Skafferi
 
 

Delikatessbutik på webben

 
 

Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida.